ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ HACCP-ISO

Το HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) ή αλλιώς Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου, είναι μια μέθοδος που σκοπό έχει την εξασφάλιση της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων και ποτών που παράγει μια επιχείρηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής και διάθεσης.

H εταιρεία ΔΑΛΗΣ έχει πολύχρονη εμπειρία για όλα τα συστήματα ποιότητας που αφορούν την παραγωγή και συσκευασία τροφίμων.

  • HACCP
  • ISO 22000:2005
  • FSSC 22000:2005
  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2005
  • IFS
  • BRC
about-us